Nytårskur for nordjysk med inspiration fra Italien

En aften med inspiration fra Italien


Nytårskur - Med inspiration fra Italien

Der inviteres til nytårskur på Bryghuset Vendia i Hjørring.

Fredag d. 20/1 2023 kl 18.30 åbnes dørene til et gastronomisk fyrtårn, der lyser op i hele Nordjylland og er en del af toppen af dansk gastronomi.

Der blændes op for en eksklusiv aften med en spændende 6-retters Italiensk inspireret menu, skønne, lækre vine fra Kjær & Sommerfeldt, snacks, kaffe og petit four.

Efter en fantastisk inspirationstur i sensommeren 2022 til Toscana, blev ideen til denne aften født.
Vi skal smage vine som repræsenterer det autentiske Italien - nogle vine som vi smagte på denne tur, men også favoritter fra andre producenter og regioner.

Retterne er ligeledes inspireret af det italienske køkken, men tilsat vores egne ideer og fortolkninger.
Vinene er udvalgt og bliver løbende præsenteret af Claus Esmark.

Claus har rejst verden rundt og smagt og undersøgt hvordan man smager forskel på standard vine og kvalitetsvine og har erfaret den store forskel når man ligger på det rigtige plot med den rigtige jordbund der giver stor og autentisk smag.
Med sine 25 år i vinbranchen og en uddannelse som kok og tjener, hvor han har arbejdet på adskillige Michelin restauranter.
Claus Esmark har om nogen lært at sætte vin sammen med maden – det bør opleves!

Håber vi ses

Billetpris: 1.895,00 kr./billet


Nytårskur - Med inspiration fra Italien.
Anparter og Nordjyske

Der inviteres til nytårskur på Bryghuset Vendia i Hjørring.

Fredag d. 20/1 2023 kl 18.30 åbnes dørene til et gastronomisk fyrtårn, der lyser op i hele Nordjylland og er en del af toppen af dansk gastronomi.

Der blændes op for en eksklusiv aften med en spændende 6-retters Italiensk inspireret menu, skønne, lækre vine fra Kjær & Sommerfeldt, snacks, kaffe og petit four.

Efter en fantastisk inspirationstur i sensommeren 2022 til Toscana, blev ideen til denne aften født.
Vi skal smage vine som repræsenterer det autentiske Italien - nogle vine som vi smagte på denne tur, men også favoritter fra andre producenter og regioner.

Retterne er ligeledes inspireret af det italienske køkken, men tilsat vores egne ideer og fortolkninger.
Vinene er udvalgt og bliver løbende præsenteret af Claus Esmark.

Claus har rejst verden rundt og smagt og undersøgt hvordan man smager forskel på standard vine og kvalitetsvine og har erfaret den store forskel når man ligger på det rigtige plot med den rigtige jordbund der giver stor og autentisk smag.
Med sine 25 år i vinbranchen og en uddannelse som kok og tjener, hvor han har arbejdet på adskillige Michelin restauranter.
Claus Esmark har om nogen lært at sætte vin sammen med maden – det bør opleves!

Håber vi ses

Billetpris: 995,00 kr./billet